Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

За нас

MU-Vi.tv е обществена телевизия със специализиран програмен профил „Медицина и здравеопазване". Образователната същност на програмата се развива в две основни направления – образователна програма за специалисти от областта на медицината, денталната медицина, фармацията и общественото здраве и образователна здравна програма за широка аудитория.

Сега, 5 години по-късно, екипът на MU-Vi.tv доказа, че успехът не е случайност, а е резултат от активна работа, постоянство, учене, отдаденост и най-вече любов към това, което правиш или се учиш да правиш. С креативност и професионализъм MU-Vi.tv бележи редица постижения, участва и реализира множество успешни проекти и конкурсни програми. Освен ежедневната продукция, която с всеки изминал ден привлича все повече зрители, университетската телевизия създаде и разви ползотворни сътрудничества, печели награди и се утвърди като неизменна част от академичната структура на Медицински университет – Варна.

В момента екипът на телевизията наброява 16 специалисти, обезпечава 24-часова програма, включително ежедневно 4 часа англоезична, има множество заснети документалнли филми и 30 рубрики.

Велина Марковска - Ръководител, oтдел "Комуникации и Телевизия"

 

проф.д-р Албена Керековска - Директор, Дирекция "Учебна дейност"

 

д-р Жанина Йорданова - Директор на Районен център по трансфузионна хематология - Варна

 

проф.Соня Тончева - Директор на Филиал Шумен, МУ-Варна

 

кап. I ранг Камен Кукуров - началник на щаба на Военноморските сили