Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Прием

ОНЛАЙН ПРИЕМ


​​ЗАЩО В МУ-Варна

 

КОГАТО ЦИФРИТЕ И ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ

Първият и единствен университет в страната, въвел през 2008 г. EFQM® модел за Business Excellence на Европейската фондация за управление на качеството. Тук се обучават студенти от 50 държави от целия свят.

Прочети още

ВАРНА - МОРСКА СТОЛИЦА

Варна е третият по големина град на България, разположен на черноморското крайбрежие - важен индустриален, транспортен, културен, здравен и туристически център.

виж снимки.​

Прочети още
 

ЗА НАС

 

ОТЗИВИ НА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ

„За първи път се сблъскваме с отговорността сами да подадем документите си, да се явим на изпит в град, който не познаваме. Благодаря на целия екип на университета за вниманието и разбирането...“

СТУДЕНТИТЕ ЗА НАС

"Представяме ви 5-ма първокурсници от МУ-Варна. Те са млади, усмихнати и амбициозни. Те имат какво да ви разкажат за първата си година в университета. Те са Велизар и Мартин от Варна, Георги и Янита от Бургас и Сезгин от Велико Търново. "


прочети цялото интервю с първокурсниците

Прочети още
 

СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ

 

СТУДЕ​НСКИ ЖИВОТ

Студентският живот в нашия университет, както сам ще се убедиш, е много пъстър и динамичен. Събитията и инициативите тук се случват по линията „от студенти за студенти“ с много желание и свежи идеи.

СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ

Студентският живот в МУ-Варна е пъстър и динамичен. Основен двигател на събитията е Студентският съвет - академична управленска структура и официален представителен орган на студентите.

Прочети още
 

Галерия

 

В СНИМКИ

Колкото и думи да изпишем, още по-добре е да покажем. Вижте снимки от многобройните събития, случили си през изминалите години в нашия университет.

В​ИДЕО

Малко университети могат да се похвалят със собствена телевизия. С репортажите на MU-VI TV ще ви пренесем в нашия университет още преди да сте станали част от него.

виж още
 
Нагоре
​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​