Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Вижте първо класиране за магистърските програми по „Здравен мениджмънт“, „Управление на здравните грижи“ и „Оптометрист“ в МУ-Варна

Публикувано е първо класиране за специалността „Здравен мениджмънт", ОКС „магистър" след ОКС „бакалавър" по същата специалност. Класирането може да видите тук (включително сроковете за записване) или в профила си тук.

Обявено е и първо класиране за специалността „Управление на здравните грижи", ОКС „магистър", след завършена степен на висше образование. Класирането вижте тук (включително сроковете за записване) или в профила си от тук.

Първо класиране за специалността „Оптрометрист", ОКС „магистър" вижте тук (включително сроковете за записване) или в профила си от тук.

За повече информация относно документите и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Записването на класираните студенти ще става от 7 август (сряда) до 12 август (понеделник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 12 август до 16:00 ч.).

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявление за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Очаквайте публикуването на второ класиране за тези специалности (в случай, че има незаети места) на 13 август 2019 г. (вторник), а записването на приетите студенти ще започне от 14 август 2019 г. (сряда).

 

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти

за показаните високи резултати и постигнатия успех.

С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!