Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Излезе първо класиране за специалностите Медицинска сестра и Акушерка, специалностите от Медицински колеж – Варна и Управление на здравните грижи - „бакалавър“

Днес настъпи най-дългоочакваният за кандидат-студентите момент - обявяване на класирането за специалностите Медицинска сестра и Акушерка, включително и за Филиал Сливен, специалностите от Медицински колеж – Варна и Управление на здравните грижи - „бакалавър".

Класирането може да видите тук или в профила си тук.

Записването на класираните студенти за специалностите Управление на здравните грижи, Медицинска сестра и Акушерка и подаването на молби за прекласиране ще става съответно във Факултета по обществено здравеопазване и Филиал Сливен:

  • на 23 юли (четвъртък) от 13:00 до 16:30 ч.
  • на 24 юли (петък), 25 юли (събота), 27 юли (понеделник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч.
  • на 28 юли (вторник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:00 ч.

На същата дата и в същия часови интервал в Медицински колеж – Варна, кандидат-студентите ще могат да подадат молби за прекласиране или да се запишат за специалността, за която са приети: Помощник-фармацевт, Рентгенов лаборант, Медицински лаборант, Рехабилитатор, Медицински козметик или Инспектор по обществено здраве.

Организаторите от Учебен отдел на МУ-Варна обръщат внимание на всички класирани, че неподалите молби за прекласиране и незаписалите се в посочения срок губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти за показаните високи резултати и постигнатия успех. С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!