Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувани са първите класирания за обучението срещу заплащане за част специалностите в МУ-Варна

Днес, 01 август се обявява първо класиране за обучение срещу заплащане за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация". Класирането вижте тук (плюс сроковете за записване) или в профила си тук.

Публикувано е и първо класиране за обучение срещу заплащане за една от най-желаните специалности от Медицински колеж към МУ-Варна – „Зъботехник". Класирането може да видите тук (плюс сроковете за записване) или в профила си от тук.

Първо класиране за обучение срещу заплащане специалност „Управление на здравните грижи", ОКС „бакалавър" може да видите тук (плюс сроковете за записване) или в профила си от тук.

За повече информация относно документите и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране (без класираните за специалностите „Зъботехник" и „Управление на здравните грижи", ОКС „бакалавър", които нямат право на прекласиране) и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Очаквайте публикуването на второ класиране за обучение срещу заплащане за тези специалности на 07 август 2019 г. (сряда), а записването на приетите студенти и подаване на заявления за прекласиране ще започне от 08 август 2019 г. (четвъртък).

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

 

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти

за показаните високи резултати и постигнатия успех.

С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!

_________________________________________________________________________________________________

 


Виж още:Прием 2021/2022