Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувано е първо класиране за обучение срещу заплащане за специалността „Зъботехник“ в МУ-Варна

Днес, 31 юли 2020 г. се обявява първо класиране за обучение срещу заплащане за една от най-желаните специалности от Медицински колеж към МУ-Варна – Зъботехник". Класирането може да видите тук или в профила си от тук.

Записването на класираните студенти ще става от 3 август (понеделник) до 5 август (сряда) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 5 август до 16:00 ч.).

Записването ще се осъществява при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на Министъра на здравеопазването. При влизането в сградата кандидат-студентите трябва да са с поставена предпазна маска на лицето.

За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Очаквайте публикуването на второ класиране за обучение срещу заплащане за тази специалност (в случай, че има останали незаети места) на 06 август 2020 г. (четвъртък), а записването на приетите студенти ще започне от 7 август 2020 г. (петък).


  
 
Виж още:Прием 2021/2022