Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувано е трето класиране за специалностите „Медицина“, „Дентална Медицина“ и „Фармация“ и второ класиране за специалността „Зъботехник“

Днес се обявява трето класиране за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация". Класирането вижте тук или в профила си тук.

Публикувано е и второ класиране за една от най-желаните специалности от Медицински колеж към МУ-Варна – „Зъботехник". Класирането може да видите тук или в профила си от тук.

Записването на класираните студенти, както и подаването на заявления за прекласиране, ще става на 29 юли (понеделник) до 30 юли (вторник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 30 юли до 16:00 ч.).

За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране (без класираните за специалността „Зъботехник") и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Очаквайте публикуването на следващите класирания за тези специалности  (в случай, че има незаети места) на 31 юли 2019 г. (сряда), а записването на приетите студенти и подаване на заявления за прекласиране (без класираните за специалността „Зъботехник") ще започне от 01 август 2019 г. (четвъртък).

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

 

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти

за показаните високи резултати и постигнатия успех.

С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!

_________________________________________________________________________________________________


Виж още:Прием 2021/2022