Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Обявено е четвърто класиране за специалностите „Медицина“, „Дентална медицина“ и „Фармация“ в МУ-Варна

Днес, 29 юли 2020г. се обявява четвърто класиране за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и  „Фармация".

Класиранията вижте тук или в профила си тук.

Записването на класираните студенти ще става на 30 юли (четвъртък) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. и на 31 юли (петък) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:00 ч. За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Записването ще се осъществява при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на Министъра на здравеопазването. При влизането в сградата кандидат-студентите трябва да са с поставена предпазна маска на лицето.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявление за участие в следващите класирания.

Обръщаме внимание на всички класирани кандидати, че тези от тях, които не са се записали в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Очаквайте публикуването на пето класиране (в случай, че има останали незаети места) на 3 август 2020 г. (понеделник), а записването на приетите студенти ще започне от 4 август 2020 г. (вторник).

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

 


  
 


 

Виж още:Прием 2021/2022