Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Предстоящи събития


Научен симпозиум „Алумни клуб и приятели“ на Медицински университет – Варна

​На 17 и 18  март ще се проведе Научен симпозиум  "Алумни клуб и приятели"  на Медицински университет - Варна. Събитието под надслов "Динамика, развитие, промяна" е под егидата на Ректора на МУ-Варна проф. д-р Валентин Игнатов, д.м. и ще се състои във Филиал Сливен, който през тази година празнува 10-тата си годишнина. Научният конгрес ще премине в хибридна форма - присъствено и онлайн, с участиет...

17 Март 2023
-
18 Март 2023

Приемен онлайн тест по биология и химия за чуждестранни кандидат-студенти в англоезичната програма на МУ-Варна

​На 1 април МУ - Варна ще проведе онлайн приемен изпит по биология и химия под формата на тест за чуждестранни кандидат-студенти в англоезичната програма на университета по специалностите "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация" за академичната 2023/2024 г. Повече информация тук.

1 Април 2023

Практическа академия за студенти в Световния ден на здравето

​На 7 април МУ-Варна ще отбележи Световния ден на здравето с практическа академия за студенти от направление „Здравни грижи“. Темата е планиране, организация и провеждане на качествени и безопасни здравни грижи. Събитието е организирано от Катедра "Здравни грижи" на Факултета по обществено здравеопазване  и ще се проведе в Зала А на Медицински колеж - Варна. 

7 Април 2023

Предварителни кандидатскудентски изпити по биология и химия - специалности "Медицина", "Дентална медицина", "Фармация", "Военен лекар"

​На 8 април в МУ-Варна ще се проведат предварителни приемни изпити по биология и химия за специалностите „Медицина”, „Дентална медицина”, „Фармация” и направление „Военен лекар” за академичната 2023/2024 г. Повече информация кандидатите могат да намерят тук.

8 Април 2023
Страница 1 от 10