Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Вижте класиранията, които излизат днес – 25 юли

​​​

​​​Днес се обявява второ класиране за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация. Класирането вижте тук или в профила си от тук. Информация за сроковете и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Публикувано е и първо класиране за специалностите Медицинска сестра и Акушерка, включително и за филиалите в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново, специалностите от Медицински колеж – Варна - Помощник-фармацевт, Рентгенов лаборант, Медицински лаборант, Рехабилитатор, Медицински козметик или Инспектор по обществено здраве. Класирането може да видите тук​ или в профила си от тук.  Информация за сроковете и местата за записване за тези специалности вижте тук.​​

Резултатите от първо класиране за специалността Управление на здравните грижи – бакалавър може да видите тук или в профила си тук.  Информация за сроковете и местата за записване за тази специалност вижте тук.

Първо класиране за специалностите Здравен мениджмънт - бакалавър и Медицински оптик може да видите тук​ или в профила си тук. Информация за сроковете и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че неподалите молби за прекласиране и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават молби за участие в следващите класирания.

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти за показаните високи резултати и постигнатия успех. С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!

Виж още:Прием 2021/2022