Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Излезе първо класиране за специалностите Медицина, Дентална Медицина и Фармация и направление „Военен лекар“ в МУ-Варна

Днес настъпи най-дългоочакваният за кандидат-студентите момент – обявяване на първо класиране за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация и направление „Военен лекар".

Класиранията вижте тук или в профила си тук.

Записването на класираните студенти за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация и направление „Военен лекар" в МУ-Варна, както и подаването на заявления за прекласиране, ще става от 16 юли (понеделник) до 19 юли (четвъртък) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 18 юли от 13:30 до 16:30 ч.). За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране (без класираните за направление „Военен лекар") и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти за показаните високи резултати и постигнатия успех. С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!

Вашето мнение е важно за нас – Анкета за кандидат-студенти за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" в МУ-Варна.