Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Стартира приемът на документи за магистърските програми в МУ-Варна

От днес, 27 юли, започва приемът на документи за магистърските програми по специалностите „Управление на здравните грижи" и „Здравен мениджмънт" (след ОКС „бакалавър" по същата специалност).  Крайният срок за подаване на документи за тях е 02.08.2017 г.

На 4 август ще се проведе изпитът (есе по зададена тема, свързана с дейността здравни грижи) за специалността Управление на здравните грижи (ОКС „магистър"). Вижте примерните теми за изпита от тук.

От 01.08.2017 г. стартира и приемът на документи за специалностите „Здравен мениджмънт" (след бакалавър или магистър по друга специалност), „Обществено здравеопазване", „Фармацевтичен мениджмънт", „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа" и „Опазване и контрол на общественото здраве". Крайният срок за подаване на документи за тези специалности е 26.09.2017 г.

Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието) – кандидатствайте от тук. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез E-pay.

Подаването на документи може да стане и на място в Медицински университет - Варна, ул. "Марин Дринов" №55, IV Аудитория, ет. 1. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., без събота и неделя.

За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук кандидатите могат да намерят всичко необходимо, както и да закупят документи за кандидатстване и да ползват копирни услуги.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.