Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

МУ-Варна ще проведе международен онлайн симпозиум на „Алумни клуб и приятели“ от Варна и Шумен

На 19 март 2021г. в ще се проведе международен интердисциплинарен симпозиум "60 години Медицински университет – Варна: Дигитализация, телемедицина и изкуствен интелект", организиран от „Алумни клуб и приятели" и Филиал Шумен. Събитието, което е под патронажа на ректора на МУ-Варна проф.д-р Валентин Игнатов и кмета на град Шумен г-н Любомир Христов, за първи път ще се проведе онлайн едновременно от Варна и символичното домакинство на Филиал Шумен. Началото на събитието е на 19 март в 14.00 часа, а благотворителната мисия тази година е свързана с подкрепа за изграждането на „Академичен център за сестрински и акушерски грижи" към Филиал Шумен. Повече информация за каузата може да намерите тук.

В научния форум участие ще вземат възпитаници на МУ-Варна и чуждестранни лектори от петте континента, които ще дискутират теми, свързани с иновации, дигитализация в медицината, денталната медицина, фармацията, здравния мениджмънт, сестринското дело и други актуални теми във здравеопазването. Ще бъдат проведени и два мини симпозиума, посветени на здравословното хранене и  на Световния ден на съня 19 март - "Добър сън за здравословно бъдеще".

Таксите за участие в Международен интердисциплинарен симпозиум "60 години Медицински университет – Варна: Дигитализация, телемедицина и изкуствен интелект" на „Алумни клуб и приятели" при Медицински университет – Варна са:

    • участие с доклад – 25 лв.
    • участие без доклад – 15 лв.
    • Възможност за фирмено участие с презентация или без презентация

Сумите трябва да се преведат по банков път.

Банкова сметка на МУ – Варна е:

Банка ДСК ЕАД

Клон Варна

BIC: STSABGSF

IBAN: BG24STSA93003100040700

Основание за извършване на превода: „Участие в международен интердисциплинарен симпозиум "60 години Медицински университет – Варна".

Участието си може да заявите на следния мейл: alumniclub@mu-varna.bg


Бланка за участници  - Регистрационна форма за участници без доклад.