Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувано е първо класиране за четири от магистърските програми на МУ-Варна

При традиционно висок интерес премина кампанията по прием на документи за магистърските специалности „Здравен мениджмънт и медико-социални грижи", „Фармацевтичен мениджмънт и грижи", „Опазване и контрол на общественото здраве" и „Рехабилитация, морелечение, уелнес и СПА", която започна на 26.08.2019 г.

Публикувано първо класиране за тези специалности, което може да видите тук или в профила си тук.  
Всички класирани студенти могат да се запишат във Факултета по обществено здравеопазване (сграда Ректорат, ул. „Марин Дринов" №55, стая 105, етаж 1) от 18 септември до 26 септември 2019 г. (без събота, неделя и празничните дни), в часовите интервали от 09.00 до 12.00 часа и от 12.30 до 16.30 часа.
Тук ще откриете информация за необходимите документи, които трябва да представите при записване.    
Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Очаквайте публикуването на второ класиране (в случай, че има незаети места) на 27 септември 2019 г., а записването ще започне от 30 септември 2019 г.  

 

Ръководството на МУ-Варна поздравява приетите студенти и пожелава на всички успешна учебна година!


_________________________________________________________________________________________________