Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Излезе първо класиране за специалностите „Медицина“, „Дентална Медицина“ и „Фармация“ и направление „Военен лекар“ в МУ-Варна

Днес настъпи най-дългоочакваният за кандидат-студентите момент – обявяване на първо класиране за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" и направление „Военен лекар".

Класиранията вижте тук или в профила си тук.

Записването на класираните студенти за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация' и направление „Военен лекар" в МУ-Варна, както и подаването на заявления за прекласиране, ще става от 17 юли (сряда) до 20 юли (събота) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 18 юли от 14:00 до 16:30 ч., за 20 юли от 9:00 до 12:00 ч. и от 12.30 до 16:00 ч.). За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране (без класираните за направление „Военен лекар") и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Очаквайте публикуването на второ класиране на 22 юли 2019 г. (понеделник), а записването на приетите студенти и подаване на заявления за прекласиране ще започне от 23 юли 2019 г.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

 

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти

за показаните високи резултати и постигнатия успех.

С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!

_________________________________________________________________________________________________

Виж още:Прием 2021/2022