Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Вижте първо класиране за магистърските програми по „Здравен мениджмънт“ и „Управление на здравните грижи“ в МУ-Варна

Публикувано е първо класиране за специалността „Здравен мениджмънт" – магистър, след бакалавър по същата специалност. Класирането може да видите тук или в профила си тук. За повече информация относно документите и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Обявено е и първо класиране класиране за специалността „Управление на здравните грижи" – магистър, след завършена степен на висше образование. Класирането вижте тук или в профила си от тук. За повече информация относно документите и местата за записване за тези специалности вижте тук.

Записването на класираните студенти ще става от 9 август (четвъртък) до 13 август (понеделник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 13 август до 16:00 ч.).

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

 

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявление за участие в следващите класирания.

 

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук

Виж още:Прием 2021/2022