Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Кандидат-студенти за 15 специалности могат да подават документите си от 10 до 26 юни

От утре, 10 юни, започва приемът на документи за специалностите Медицина, Дентална медицина, Фармация, Управление на здравните грижи (ОКС „бакалавър"), Здравен мениджмънт (ОКС „бакалавър"), Медицинска сестра и Акушерка (във Варна и Филиал Сливен), както и специалностите от Медицинския колеж - Медицински лаборант, Помощник-фармацевт, Инспектор по обществено здраве, Медицински оптик, Зъботехник, Рехабилитатор, Рентгенов лаборант, Медицински козметик.

ВАЖНО! Всички кандидат-студенти, които са се явили на предварителните изпити за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация, трябва да подадат документите си в същия срок!

Онлайн подаването е удобна опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието) от тук. За първи път кандидат-студентите, които подават документи онлайн, ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез E-pay.

Другата новост и удобство, които предлага МУ-Варна по време на приема на документи, е ПОС терминал за заплащане на таксите с дебитна карта. Кандидат-студентите, които не притежават дебитна карта, могат да посетят най-близкия банков клон.

Подаването на документите може да стане и на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" 55, ет. 1, аудитория 4. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., всеки ден, без неделя. Кандидат-студентите за специалностите от Филиал Сливен подават документи на място във Филиала в същите срокове.

За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна отваря нова книжарница на територията на университета. Тук на едно място от 8 юни кандидатите ще могат да намерят всичко, което ще им бъде необходимо за предстоящата кампания за Прием 2015/2016 – документи за кандидатстване, сборници, справочници. Освен това ще могат да ползват и копирни услуги.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема и кандидатстудентските изпити в МУ-Варна, търсете тук.

Виж галерията