Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Стартира приемът на документи за две от магистърските програми към Факултета по обществено здравеопазване

От днес, 27 юли, започва приемът на документи за магистърските програми по специалностите „Управление на здравните грижи" и „Здравен мениджмънт" (след ОКС „бакалавър" по същата специалност).  Крайният срок за подаване на документи за тях е 02.08.2018 г.

На 6 август ще се проведе изпитът (есе по зададена тема, свързана с дейността здравни грижи) за специалността „Управление на здравните грижи" (ОКС „магистър"). Вижте примерните теми за изпита от тук.

Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието) – кандидатствайте от тук. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез E-pay.

Подаването на документи може да стане и на място в Медицински университет - Варна, ул. "Марин Дринов" №55, каб. 307, ет. 3. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., без събота и неделя.

 

От 01.09.2018 г. стартира и приемът на документи за останалите магистърски специалности в МУ-Варна: „Здравен мениджмънт и медико-социални грижи", „Фармацевтичен мениджмънт и грижи", „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа", „Опазване и контрол на общественото здраве" и „Оптометрист". Крайният срок за подаване на документи за тези специалности е 21.09.2018 г.

 

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.


Виж още:Прием 2021/2022