Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Станаха ясни печелившите от проведената регистрация за Дните на отворени врати в МУ-Варна

Днес, 28 март, бяха изтеглени печелившите участници в проведената за първи път онлайн регистрация за Дни на отворени врати 2018 г. Възможността за отбелязване на присъствието на посетителите бе по желание.

На 23 и 24 март университетът бе отворен за ученици, бъдещи кандидат-студенти, родители и граждани, които имаха възможността да посетят четирите факултета – Медицина, Дентална медицина, Фармация и Обществено здравеопазване, както и Медицинския колеж. От над 1700 посетители, в жребия се включиха повече от 400 от тях, отбелязали се в периода от 15.02.2018 г. до 24.03.2018 г. включително.     

В присъствието на организаторите бяха изтеглени печелившите петнадесет и-мейл адреса, които печелят подаръчни комплекти, осигурени от Медицински университет - Варна. Всеки комплект съдържа аптечка за първа помощ, луксозен работен бележник, тефтерче-рецептурник, химикал във формата на спринцовка, керамична чаша, тениска, ключодържател, анти стрес топка, магнит и други.

Организаторите ще осъществят контакт с всеки един от печелившите по имейл, за да уточнят начина за получаване на наградите.


Виж още:Прием 2021/2022