Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Университетският медико-дентален център отбелязва своята пета годишнина с безплатни профилактични прегледи


 

През месец ноември първият и единствен по рода си в страната Университетски медико-дентален център към МУ-Варна ще отбележи своята пета годишнина с безплатни профилактични прегледи.

На 4, 5 и 6 ноември екип от специалисти ще извършва безплатни консултации за всички желаещи. Пациентите могат да запишат своя час на регистратурата на центъра на адрес: гр. Варна, бул. „Цар Освободител" 84, или на телефони 052 677 299 и 0882 413 456. Повече информация е налична на сайта dentalmed.bg и във фейсбук страницата на Центъра.

Първият в България Университетски медико-дентален център разполага с медицинска техника и апаратура от най-висок клас. В най-големия център в страната работят водещи в своята област професионалисти, специализирали в САЩ и Европа, уважавани и доказани университетски преподаватели. Квалифицираният екип от над 50 водещи специалисти практикува във всички области на денталната медицина и осигурява ефективна и експертна медицинска помощ, използвайки модерни методи, техники и апаратура без аналог в страната.

Предлагайки зъболечение на високо световно ниво, България се нарежда сред лидерите в предоставянето на стоматологични услуги в Европа. Главната цел, която Университетският медико-дентален център следва от създаването си, е предоставянето на висококачествени грижи за денталното здраве на пациентите.

Вероника Стоянова