Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Стартира приемът на документи за магистърските програми

От днес започва приемът на документи за магистърските програми по „Управление на здравните грижи", „Здравен мениджмънт", „Обществено здравеопазване", „Фармацевтичен мениджмънт", „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа", „Опазване и контрол на общественото здраве" и „Оптометрист".

 На 5 август ще се проведе изпитът (есе по зададена тема, свързана с дейността здравни грижи) за специалността Управление на здравните грижи (ОКС „магистър").

 Срокът за подаване на документи за специалностите Управление на здравните грижи (ОКС „магистър) и Здравен мениджмънт (ОКС „магистър" след бакалавър по същата специалност) е до 03.08.2016г., а за останалите специалности до 07.10.2016г.

 Онлайн подаването на документи е удобна опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието). Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез E-pay.

 Подаването на документи може да стане и на място в Медицински университет - Варна, ул. "Марин Дринов" №55, Южно крило, ет. 1, стая 09. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч., без събота и неделя.

  За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук, от 10 юни 2016г., кандидатите ще могат да намерят всичко, което им бъде необходимо за предстоящата кампания за Прием 2016/2017 – документи за кандидатстване, сборници и Справочник за прием на студенти и ще могат да ползват и копирни услуги.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.

Виж още:Прием 2021/2022