Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Новият „Справочник за прием на студенти за учебната 2019-2020 година“ вече е в книжарниците

Излезе от печат „Справочник за прием на студенти за учебната 2019-2020 година“. Справочникът може закупите от книжарниците на МУ-Варна, или да поръчате онлайн от тук
 
По традиция информацията в изданието е предадена с богат илюстративен материал и допълнителна информация за обратна връзка с кандидат-студентите. В справочника ще намерите подробна информация за всички специалности на Медицински университет – Варна и на Медицинския колеж, както и срокове за прием на документи и изпитни дати за всяка една специалност.
 
Кандидатстващите с биология и химия в специалностите „Медицина“, „Дентална медицина“, „Фармация“, „Военен лекар“ ще намерят  на страниците на новия справочник конспекти, учебни помагала, учебници за подготовка, методични указания, както и примерни тестове. За останалите специалности на университета, за които се кандидатства с биология, с моделиране, с тест и др. също са публикувани конспекти, литература, методични указания, теми за есе и т.н.
 
Приложен е Правилник за прием на студенти в Медицински университет – Варна за учебната 2019/2020 г., както и списък със заболявания, за които обучението за обявените специалности не е подходящо. В края на справочника присъстват данни за контакт с всички звена, отдели, факултети, участващи в кампанията, както и информация за банковата сметка на МУ-Варна. Специално място в справочника е отделено на онлайн услугите на университета – както за кандидат-студенти, така и за студенти.