Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувано е първо класиране за обучение срещу заплащане за специалностите “Зъботехник“ и „Управление на здравните грижи“ – бакалавър

Публикувано е първо класиране за обучение срещу заплащане за специалността „Зъботехник" в Медицински колеж – Варна. Класирането може да видите тук или в профила си от тук.

Записването на класираните студенти ще става от 2 август (четвъртък) до 8 август (сряда) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 8 август до 16:00 ч.).

За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обявено е и първо класиране класиране за обучение срещу заплащане за специалността „Управление на здравните грижи" – бакалавър. Класирането може да видите тук или в профила си от тук.

Записването на класираните студенти ще става от 2 август (четвъртък) до 6 август (понеделник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 6 август до 16:00 ч.).

За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Виж още:Прием 2021/2022