Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувано е второ класиране за специалностите Медицина, Дентална Медицина и Фармация и направление „Военен лекар“ в МУ-Варна

Днес се публикува второ класиране за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация и направление „Военен лекар".
 
Класиранията вижте тук или в профила си тук.
 
Записването на класираните студенти за специалностите Медицина, Дентална медицина и Фармация и направление „Военен лекар" в МУ-Варна, както и подаването на заявления за прекласиране, ще става от 23 юли (понеделник) до 25 юли (сряда) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 25 юли до 16:00 ч.) За повече информация относно документите и местата за записване вижте тук.
 
Обръщаме внимание на всички класирани, че тези от тях, които не са подали заявления за прекласиране (без класираните за направление „Военен лекар") и незаписалите се в посочения срок, губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.
 
Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават заявления за участие в следващите класирания.
 
Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.
 
Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти за показаните високи резултати и постигнатия успех. С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!
 
Вашето мнение е важно за нас – Анкета за кандидат-студенти за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" в МУ-Варна. 
Виж още:Прием 2021/2022