Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

На 10 юли се провежда изпитът по моделиране за специалността „Зъботехник“ в МУ-Варна. Вижте разпределението по зали и сгради

В петък, 10 юли, в сградата на Медицински колеж към МУ-Варна ще се проведе изпитът по моделиране за специалността „Зъботехник". Изпитът ще бъде с продължителност 5 часа.

Всички кандидати трябва да заемат местата си от 7:30 до 8:30 ч. Не се допуска струпване на групи от хора, като задължително се спазва необходимото отстояние (1-1.5 метра). Родители и придружители на кандидатите не се допускат в двора на сградата.

Влизането в сградата и настаняването на кандидатите в изпитните зали става след задължителна дезинфекция на ръцете и с поставена защитна маска на лицето. Допустимо е носенето на защитни ръкавици и шлем.

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност (лична карта), химикали със син цвят на мастилото, два прозрачни найлонови плика (голям и малък) за лични вещи и документ за явяване на изпит (документ с входящ номер). Ако сте пропуснали да разпечатате своя документ с входящ номер, можете да го направите от тук.


Разпределението по зали за изпита по моделиране може да видите тук.

ВАЖНО! За явяване на изпит по моделиране всички кандидат-студенти трябва сами да си осигурят необходимия инструментариум (моделажни ножчета).

 

Пожелаваме успех на всички кандидат-студенти!