Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Предстоящи събития


Тържествено честване на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост

​На 23.05.2017г. (вторник) ще се състои  тържествено честване на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24-ти май и връчване на наградата „Почетен знак със синя лента“ на Медицински университет-Варна. Ще бъдат връчени свидетелства и дипломи за придобитите научни степени и академични длъжности. Събитието ще се проведе от 11:00 часа в Първа аудитория, сграда Ректорат. 

23 Май 201711:00

Беседа на тема „Тютюнопушенето - един от основните причинители на социалнозначими болести”

​На 31 май- Световен ден за борба с тютюнопушенето, в Музей за история на медицината ще се проведе беседа на тема: „Тютюнопушенето - един от основните причинители на социалнозначими болести". Лектор ще бъде доц. д-р Наталия Ушева.

31 Май 2017

VIII-ма национална конференция по хранене

​Между 01 и 03 юни 2017 г. в Международен дом на учените „Фредерик Жолио- Кюри", к.к. „Св. Св. Константин и Елена" ще се проведе VIII-ма национална конференция по хранене. Организатор е Българското дружество по хранене и диететика. Лектори ще са водещи специалисти в областта на храненето и диететиката от България. Повече информация за събитието можете да намерите тук​ 

1 Юни 2017
-
3 Юни 2017

Първа национална конференция на Българско научно дружество по обществено здраве

На 9 и 10 юни  2017 г. в град Варна ще се проведе Първа национална конференция на Българско научно дружество по обществено здраве.

9 Юни 2017
-
10 Юни 2017

Стартира приемът на документи за кандидатстване в МУ-Варна

​              От 12 юни започва приемът на документи за специалностите Медицина, Дентална медицина, Фармация, Здравен мениджмънт (ОКС „бакалавър"), Управление на здравните грижи (ОКС „бакалавър"), Логопедия, Медицинска сестра и Акушерка (във Варна и филиалите в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново), както и специалностите от Медицинския колеж – Медицински лаборант, Помощник-фармацевт, Инспект...

12 Юни 2017
-
26 Юни 2017
Страница 1 от 8