Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

На 10 юли 2020 г. се провежда изпитът по моделиране за специалността „Зъботехник” в МУ-Варна

Днес, 10 юли 2020 г., в Медицинския колеж на МУ-Варна се провежда изпитът по моделиране за специалността Зъботехник". Минути преди началото на изпита в присъствието на Директора на Дирекция „Учебна дейност" проф. Албена Керековска и Заместник-директора на Медицинския колеж ас. Николай Недев един от кандидат-студентите изтегли следния модел: „Втори горен молар" (седми горен).

Пет часа е времето, което ще имат кандидатите, за да направят изтегления модел на зъб.

Кандидатстудентските изпити в МУ-Варна се провеждат в присъствен формат и при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на Министъра на здравеопазването.

Резултатите от изпита по моделиране за една от най-желаните специалности в Медицинския колеж на МУ-Варна ще бъдат обявени в събота на 11 юли 2020 г., а първо класиране очаквайте във вторник (14 юли 2020 г.). Общо 36 са местата, субсидирани от държавата, за които се борят явилите се кандидат-студенти.

Всички кандидат-студенти, които желаят да прегледат и идентифицират изпитните си работи, ще могат да го направят лично в Медицински колеж – Варна на 11 юли 2020 г. (събота) от 13:00 до 15:00 ч. и на 12 юли 2020 г. (неделя) от 09:00 до 11:00 ч., срещу представяне на документ за самоличност.

Вижте видеото тук.

Желаем успех и сръчност на всички кандидат-студенти!