Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Излезе първо класиране и за специалност „Медицина“, направление „Военен лекар“ в МУ-Варна

Днес настъпи най-дългоочакваният за кандидат-студентите момент – обявено бе и първо класиране за най-новата специалност, която МУ-Варна предлага: специалност „Медицина", направление „Военен лекар".

Класирането вижте тук или в профила си тук.

Записването на класираните студенти за специалността „Медицина", направление „Военен лекар" в МУ-Варна ще става от 19 юли (сряда) до 24 юли (понеделник) от 9:00 до 12:00 ч. и от 12:30 до 16:30 ч. (за 24 юли до 16:00 ч.). За повече информация относно записването вижте тук.

След записването си в МУ-Варна всички кандидати задължително трябва да се явят във ВВМУ – гр. Варна, в посочения по-горе срок за получаване на писмо за прием. 

Обръщаме внимание на всички класирани, че незаписалите се в посочения срок губят правата си и не могат да участват в следващите класирания.

Некласираните кандидат-студенти продължават автоматично участието си в класиране до попълване на всички места. Същите не подават молби за участие в следващите класирания.

Важна информация относно класиранията в МУ-Варна може да намерите тук.

Ръководството на МУ-Варна поздравява всички приети студенти за показаните високи резултати и постигнатия успех. С радост ще Ви очакваме на първия учебен ден!


Виж още:Прием 2021/2022