Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

МУ-Варна организира интензивен онлайн кандидатстудентски курс за подготовка за изпита по биология, който ще се проведе на 27 април 2024 г.

Катедрата по Биология на МУ-Варна организира интензивен онлайн кандидатстудентски курс по биология за направление „Военна медицинска сестра“ и специалностите „Медицинска сестра“, „Акушерка“ и „Кинезитерапия“, както и за специалностите от Медицински колеж – Варна „Помощник-фармацевт“, „Рентгенов лаборант“, „Медицински лаборант“, „Рехабилитатор“ и „Медицински козметик“. Предварителният изпит за тези специалности ще се състои на 27 април 2024 г. (събота). 

Курсът ще се проведе онлайн на 20 и 21 април 2024 г. (събота и неделя) от 09:00 часа, чрез платформата Webex.

Кандидатстудентският курс ще включва теория, както и решаване на тестови задачи по биология от материала за 8, 9, 10, 11 и 12 клас, включени в Сборника по биология за тези специалности – издание на МУ-Варна, 2023 г.

Таксата за участие е 130 лв, като е необходимо сумата да се преведе предварително по сметката на Медицинския университет – Варна:

Банка ДСК ЕАД, клон Варна, BIC: STSABGSF

IBAN: BG24STSA93003100040700 


Вижте тук информация за размера на таксите за кандидатстудентските подготвителни курсове, както и категориите кандидат-студенти, които заплащат 50% от определената такса за участие.

Записването за участие в курса ще става чрез изпращане на имена, телефон за обратна връзка, e-mail адрес и сканиран/сниман документ за платена такса на следния e-mail: biology@mu-varna.bg. Кандидат-студентите ще получат на личната си електронна поща линк за достъп в платформата Webex, който ще бъде активен 15 минути преди началото на всяко занятие от курса.

Телефони за допълнителни въпроси: 052 677-291, 052 814-775.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема на студенти в МУ-Варна можете да намерите тук.

 

 ​