Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Продължава приемът на кандидатстудентски документи

​​​От днес, 11.07.2016г. до 15.07.2016г. продължава приемът на документи за специалностите Здравен мениджмънт (ОКС „бакалавър"), Медицинска сестра и Акушерка (във Варна и Филиалите в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново), както и за специалностите от Медицинския колеж - Медицински лаборант, Помощник-фармацевт, Инспектор по обществено здраве, Медицински оптик, Зъботехник, Рехабилитатор, Рентгенов лаборант и Медицински козметик.

Тестът по биология за специалностите от Медицинския колеж, както и за Медицинска сестра и Акушерка ще бъде на 19 юли, а изпитът по моделиране за специалност Зъботехник е на 26 юли.

Кандидат-студентите за обучение срещу заплащане също подават документи в тези срокове и полагат изпити на обявените дати! През настоящата кампания няма да бъдат провеждани извънредни кандидатстудентски изпити за попълване на незаетите места.

Онлайн подаването на документи е опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието). Кандидат-студентите, които подават документи онлайн, също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез E-pay.

Подаването на документите може да стане и на място в Медицински университет – Варна на ул. „Марин Дринов" 55, ет. 1, Аудитория IV. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 17:00 ч. Кандидат-студентите за специалностите от филиалите подават документи на място в съответния Филиал в същите срокове. За контакти – вижте тук.

За удобство и улеснение на всички кандидат-студенти МУ-​Варна разполага със собствена книжарница на територията на университета. Тук, на едно място, кандидатите могат да намерят всичко необходимо за предстоящата кампания за Прием 2016/2017 – документи за кандидатстване, сборници и Справочник за прием на студенти. Освен това ще могат да ползват и копирни услуги.

По време на приема на документи може да използвате ПОС терминал за заплащане на таксите с дебитна карта. Кандидат-студентите, които не притежават дебитна карта, могат да посетят най-близкия банков клон.

 

 Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.Виж още:Прием 2021/2022