Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Новият сборник със задачи за кандидатстудентския изпит по химия през 2018 г. вече е по книжарниците

Желаещите да изучават специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация", както и направление „Военен лекар" вече могат да открият по книжарниците актуалния „Сборник задачи за кандидатстудентски изпит по химия 2018 г.". Съставен от преподавателите в МУ-Варна, Мона Станчева, Любомир Македонски и Румяна Черкезова, сборникът включва 102 задачи от раздел „Неорганична химия" и още 102 задачи от раздел „Органична химия".

 

Кандидатстудентският изпит по химия включва решаване на две задачи и тест. Задачите са от настоящия „Сборник задачи за кандидатстудентски изпит по химия 2018 г.". Едната е от раздел „Неорганична химия", а другата – от раздел „Органична химия". Решенията на задачите трябва да са точни и добре обосновани, отговарящи на условията, посочени в задачата, а взаимодействията – представени с химични уравнения.

 

„Сборник задачи за кандидатстудентски изпит по химия 2018 г." е наличен в книжарниците на Медицински университет – Варна, както и в онлайн магазина на Университетското издателство.

 

Повече информация за изпита по химия, както и останалите кандидатстудентски изпити за учебната 2018/2019 г. в Медицински университет – Варна, можете да откриете тук.


Виж още:Прием 2021/2022