Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Студенти

Консултиране и психологическа подкрепа

Уважаеми колеги,

Да бъдеш лекар е свързано с постоянна борба да успееш да намериш баланс между работа, стрес и личен живот.

Да си студент по медицина е съпроводено със същите предизвикателства, но и с отговорността да живееш сам, далеч от семейството и приятелите си, да се впишеш пълноценно в нов екип, да постигнеш максимални резултати за кратко време под голямо напрежение.

Всички тези и много други предизвикателства, които можете да срещнете през годините на обучението си по медицина ще ви подготвят за бъдещата ви професия, но за определени периоди могат да се отразят отрицателно върху ежедневието ви и представянето ви ако не успявате да се справите и да контролирате стреса.

Стресът може да има много лица – от проблеми със съня, през треперене, сърцебиене, влошена концентрация, извънредни притеснения свързани с бъдещето, до панически атаки и депресия.

С цел да ви помогнем да преминете през тези важни години в Университета, постигайки по-добри резултати с цената на по-малко стрес, обявяваме началото на нова програма за психологическа и психиатрична подкрепа, за която можете да уговорите удобно за вас време на имейл адрес counseling@mu-varna.bg

Цената на консултацията се заплаща от МУ-Варна и е безплатна за студентите от всички факултети.