Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Срокът за прием на документи за кандидатстване за двете нови магистърски програми към факултет „Фармация“ е удължен до 22 октомври 2021 г.

На 1 септември 2021 г. започна онлайн приемът на документи за кандидатстване за двете нови магистърски програми към факултет „Фармация" – „Козметология" и „Трансфер на технологии и иновации във фармацията".

Крайният срок за подаване на необходимите документи за тези специалности е удължен до 22.10.2021 г.

Специфичните условия за кандидатстване за всяка една специалност може да видите тук. При кандидатстването за посочените специалности не се изисква полагането на приемен изпит. Класирането се извършва чрез конкурс по документи на база оценките: среден успех от курса на обучение и средния успех от държавните изпити от дипломата за висше образование, като максималният бал е 12,00. Таксите за обучение за учебната 2021/2022 г. можете да видите тук.

Онлайн подаването на документи е удобна и безплатна опция, от която можете да се възползвате 24 часа в денонощието. Подробни инструкции за онлайн регистрация можете да видите тук. Заплащането на необходимите такси за кандидатстване можете да направите чрез системата за електронни плащания ePay или чрез Easy pay. Резултатът от Вашата регистрация ще разберете при повторно влизане в системата за онлайн прием, както и като съобщение на Вашия имейл адрес. Ако статусът Ви е „Документите Ви са одобрени", разпечатайте състезателния си картон (от бутона „Печат на картона"). Подпишете го, сканирайте го или го снимайте и го изпратете на e-mail: ksk@mu-varna.bg в посочените срокове за кандидатстване. В противен случай не участвате в класирането поради неизпълнение на условията за кандидатстване.

МУ-Варна пожелава успех на всички кандидат-студенти!

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна можете да намерите тук .