Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

На 1 септември 2018 г. стартира приемът на документи за магистърските програми в МУ-Варна

От 1 септември 2018 г. започва приемът на документи за магистърските програми по специалностите Здравен мениджмънт и медико-социални грижи”, „Фармацевтичен мениджмънт и грижи”, „Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа, „Опазване и контрол на общественото здраве” и „Оптометрист“. Условията за кандидатстване може да видите тук.

Крайният срок за подаване на документи за тези специалности е 21.09.2018 г., с изключение на специалността „Оптометрист“, за която срокът е до 10.09.2018 г.

Онлайн подаването на документи е опция, от която можете да се възползвате в удобно за вас време (24 часа в денонощието) – кандидатствайте от тук. Кандидат-студентите, които подават документи онлайн също така ще могат бързо и лесно да заплатят всички такси чрез системата за електронни плащания. Инструкции за онлайн регистрация можете да намерите тук.

Подаването на документи може да стане и на място в Медицински университет - Варна, ул. "Марин Дринов" №55, етаж 3, стая 307. Приемното време е от 8:30 до 12:30 и от 13:00 до 16:30 ч., без събота и неделя.

Актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, търсете тук.