Регистриране
Медицински университет - Варна
Проф. д-р Параскев Стоянов

Новини и Събития

Публикувани са резултатите от редовния изпит по химия в МУ-Варна

Публикувани са резултатите от писмените конкурсни работи от редовния изпит по химия  за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" и направление „Военен лекар". Оценките си кандидат-студентите могат да проверят от тук или да изтеглят от тук.

Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи на 14 юли 2020 г. (вторник) и на 15 юли 2020 г. (сряда) от 10.00 часа до 12.00 часа и от 13.30 до 15.30 часа в IV аудитория, етаж 1, сграда Ректорат (ул. „Марин Дринов" №55). Идентифицирането ще става само ЛИЧНО (без придружител или упълномощено лице) срещу представяне на документ за самоличност, при спазване на всички противоепидемични мерки и актуалните разпоредби на Министъра на здравеопазването. При влизането в сградата кандидат-студентите трябва да са с поставена предпазна маска на лицето (а ако не разполагат с такава се насочват да използват осигурената им от МУ-Варна маска, която ще получат на входа на залата). При желание се допускат и кандидати с предпазни ръкавици. Влизането в залата става след дезинфекция на ръцете.

По време на запознаване с писмената конкурсна работа не се разрешава изнасянето, копирането или преписването й, както и предоставяне на копие от нея. Обявените оценки от конкурсните изпити са окончателни и не подлежат на преоценяване и важат само за годината, в която са положени изпитите.

Очаквайте първо класиране за специалностите „Медицина", „Дентална медицина" и „Фармация" и направление „Военен лекар" на 14 юли 2019 г. (вторник), а записването и подаването на заявления за прекласиране ще се проведе от 15 юли (сряда) до 18 юли 2020 г. (събота), включително. Поради провеждането на приемен изпит по биология на 16 юли 2020 г. записването на тази дата ще се осъществява от 14.00 до 16.30 ч.

Онлайн приемът на документи за кандидатстване за част от останалите специалности в МУ-Варна се удължава до 13.00 ч. на 14 юли 2020 г. (вторник). Можете да видите кои са те от тук. Инструкции за подаване на документи вижте тук.

Още актуална и изчерпателна информация, свързана с приема в МУ-Варна, може да намерите тук.

За контакти и получаване на информация относно Кандидатстудентската кампания – вижте тук.

Вижте още: Често задавани въпроси

 

  
 Виж още:Прием 2021/2022